Zoeken naar wij ontvangen

Uw zoekactie voor wij ontvangen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Tim 39 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Wie neukt mijn strakke kontje
Hallo, ik zoek een man (max 35j) die mij eens lekker wil nemen en kan ontvangen. Alles gebeurd uiteraard safe!  
Sandwich 42 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Lekkere pik gezocht
Ik zoek iemand om te 69en. Liefst ervaren en weinig behaard. En die kan ontvangen in de regio. Af en toe heb ik zin in worst ipv koud kieken.  

Lekkere pik gezocht
gisteren
Subje P 51 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Zoek zeer dominante man voor regelmatig
50 193 84 17x6 . Ik zoek zeer dominante man vanaf 55 voor zeer regelmatige dates ik kan ontvangen Blankenberge en bij vaste maat ook verplaatsen. Zoek dus dominante man hè geen soft ofzo.  
gisteren
Danny 54 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Zoek lul(len) om te pijpen
Voor de komende dagen ……weken Je moet kunnen ontvangen , ik pijp , slik en lik je ballen jij blijft passief …zoek een vaste meester die ik pijp zoals hij wil Hygiene en discretie vereist Ik verplaats  
gisteren
Wim 37 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Wie zin voor me straks te pijpen ?
Wie uit de regio zin ik kan wel niet ontvangen wie zin laat maar horen groetjes tot zo  
gisteren
Roel 51 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Penismassage - edging - cumcontrol
Ben je een mannelijke kerel, bij voorkeur hetero of bi, die zin heeft in een lekkere massage van penis en ballen met warme olie. Ik laat mijn handen over je paal glijden, je ballen en de zone errond. Ik probeer je zo lang mogelijk tegen je hoogtepunt te houden, tot je je niet meer kan inhouden en explodeert. Muziekje, pornoke, ik naakt of kleren aan, je kiest .... zoek niks meer. Ben zelf slanke gast van 51, bi, single en kan je makkelijk ontvangen. Stuur je interesse of fantasie door, fotooke is zeker welkom.  
gisteren
Kenny 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Iemand vrij nu voor softdate
ik heb enorme zin in softdate nu. ik kan nu ontvangen. iemand vrij nu voor lekker te tongen en ons te masturberen 45 174 66 ik zoek real en discreet nu  
nederige dienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
nederige seksdienaar zoekt oudere dominante man die kan ontvangen
In alle onderdanigheid schrijf ik deze oproep naar een geile, dominante oudere man die vlot in de regio kan ontvangen. U wenst dat ik luister en uw bevelen uitvoer. Dat kan betekenen u te gehoorzamen wanneer u me opdraagt me voor keuring uit te kleden. U spaart mijn billen niet met tuchtiging en verder kunnen pijpen op bevel en indien u dat wenst ook mijn kontje voor u open,houden zodat u het kan neuken op het programma staan. Ik moet uw zaad ontvangen waar u dat wenst. Wie reageert snel zodat ik mij kan aanbieden? Discretie verzekerd. Ik ben 55 182 81 en alleen op uw genot gericht.  

nederige seksdienaar zoekt oudere dominante man die kan ontvangen
gisteren
Marc 63 jaar Antwerpen - Ekeren
Verwen-/vrijpartij
Ik zoek een verzorgde, vriendelijke man met een zacht karakter voor een fijne babbel maar die tijdens de seks ook lekker geil en passievol uit de hoek kan komen. Een man met enig niveau dus. Ik hou van alles wat lekker en geil is en bij de juiste match heb ik geen taboes. Ik (180/70/14/onbehaard/geen baard of snor/niet-roker/bot ingesteld) kan geregeld ontvangen. Geen fakers aub en mannen die mij een behoorlijke reactie sturen, krijgen altijd antwoord.  
gisteren
Hector 60 jaar Vlaams-Brabant - Halle
morgen donderdag feestdag
Iemand die morgen ook een doelloze dag heeft en ook zin in gezelschap, ontvangen in Halle of verplaatsen pajottenland-zennevallei?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10